Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Void Acoustics (1600487) - Los Peloncitos (120243) » 501433978: T45/J3/V

Liga 501433978 Información oficial sobre el partido 501433978 en Hattrick

13.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / V.176 (5689)

Black Beards Alineación oficial del equipo 'Black Beards' en el partido 2 - 1 Los Peloncitos Alineación oficial del equipo 'Los Peloncitos' en el partido
0 - 1 José María Urrea (80')
Albert Pląskowski (82') 1 - 1
Ditmer Fisimatenten (87') 2 - 1
Black Beards Alineación oficial del equipo 'Black Beards' en el partido 2 - 1 Los Peloncitos Alineación oficial del equipo 'Los Peloncitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Black Beards Alineación oficial del equipo 'Black Beards' en el partido 1 - 1 Los Peloncitos Alineación oficial del equipo 'Los Peloncitos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 12,0 % 64,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Beards

Goles Goles

  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): En Albert Pląskowski va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 107 Minuto 87 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ditmer Fisimatenten va aconseguir per a Blacks el 2 - 1 al minut 87, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Blacks, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Carles Fàbregues va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Blacks van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Carles Fàbregues no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Blacks va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Albert Pląskowski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antal Lang de Blacks amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Pastor Martínez de Blacks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

Los Peloncitos

Goles Goles

  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Sergio Zingerli va treure un córner llarg cap al segon pal que en José María Urrea, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Velimir Anastasov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Peloncitos va ser a punt de marcar al minut 32, quan el seu jugador Pedro Montero va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Velimir Anastasov va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Saúl Icoaga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.