Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sementales Indultados Astifinos (775876) - Mondaka FC (1458716) » 501432617: T45/J12/V

Liga 501432617 Información oficial sobre el partido 501432617 en Hattrick

14.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / V.151 (5664)

verdeslashansegao Alineación oficial del equipo 'verdeslashansegao' en el partido 0 - 0 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
verdeslashansegao Alineación oficial del equipo 'verdeslashansegao' en el partido 2 - 0 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

verdeslashansegao

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): verdes.... va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Josep Maria March va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Władysław Orłowski.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Enrique Argüeso va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a verdes.... per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Enrique Argüeso, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Enrique Argüeso de verdes.... va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fenicios CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Fenicios va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gauthier Desomer, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Fenicios va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Claass Duenhuber va desviar el xut final de Miguel Almenar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Pierre Zaubek va estar a punt de posar per davant a Fenicios amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Claass Duenhuber va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones