Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eärendil C.F. (48955) - Renabella 2003 (311508) » 501431773: T45/J14/V

Liga 501431773 Información oficial sobre el partido 501431773 en Hattrick

28.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / V.136 (5649)

Elendil C.F. Alineación oficial del equipo 'Elendil C.F.' en el partido 1 - 1 C.E. Balsareny Alineación oficial del equipo 'C.E. Balsareny' en el partido
Holger Eland (30') 1 - 0
1 - 1 Pál Vidróczki (40')
Elendil C.F. Alineación oficial del equipo 'Elendil C.F.' en el partido 1 - 1 C.E. Balsareny Alineación oficial del equipo 'C.E. Balsareny' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Elendil C.F. Alineación oficial del equipo 'Elendil C.F.' en el partido 1 - 1 C.E. Balsareny Alineación oficial del equipo 'C.E. Balsareny' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,9 % 19,2 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elendil C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Samuel Felix Degorski va anar directament als peus de Holger Eland que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Elendil van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Samuel Felix Degorski no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Pep Campabadal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Elendil se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benjamín Romero de Elendil va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Erik Nilsson de Elendil va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Dani Castellà va prendre el seu rol al minut 43.

C.E. Balsareny

Goles Goles

  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Vidal Cruxeiras va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Pál Vidróczki va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Balsareny posava el marcador 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Raoul Valentino Frauenlob que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): El Balsareny va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 18, però en Raoul Valentino Frauenlob va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 38, en un 1 contra 1 amb el porter, però Rubén Briones va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Rafael Valenzuela Porras des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Enrique Botaya va estar a punt de posar per davant a Balsareny amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rubén Briones va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Enrique Botaya va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Balsareny, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Rafael Valenzuela Porras va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Balsareny va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 74, quan Raoul Valentino Frauenlob va quedar-se sol davant el porter Rubén Briones, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Próspero Seras Blanco es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.