Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arroyofresno (1337468) - Fc Puerto Moral (988104) » 501430522: T45/J8/V

Liga 501430522 Información oficial sobre el partido 501430522 en Hattrick

17.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / V.114 (5627)

SimancasCF Alineación oficial del equipo 'SimancasCF' en el partido 3 - 3 monguis Alineación oficial del equipo 'monguis' en el partido
0 - 1 Manuel Remedios (8')
Bendix Launay (43') 1 - 1
1 - 2 Jaime Oliván (64')
José Ramírez (77') 2 - 2
Mauro Zuazo Bernabeu (84') 3 - 2
3 - 3 Stanisław Chmielewski (88')
SimancasCF Alineación oficial del equipo 'SimancasCF' en el partido 3 - 3 monguis Alineación oficial del equipo 'monguis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SimancasCF Alineación oficial del equipo 'SimancasCF' en el partido 3 - 0 monguis Alineación oficial del equipo 'monguis' en el partido
Tiene un resultado normal 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SimancasCF

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): SimancasCF equilibrava la balança al minut 43. En Bendix Launay, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, SimancasCF aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan José Ramírez va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 els aficionats van embogir quan en Mauro Zuazo Bernabeu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de SimancasCF.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Bendix Launay va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 18, i va passar la pilota a José Ramírez, però aquest no va encertar a marcar.
  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Miquel Canals va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 208 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Joaquín Censilla de SimancasCF va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Aritz Zurbanobeaskoetxea que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): SimancasCF va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Joaquín Censilla va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nikola Stoilov.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José Ramírez va rematar alt.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bendix Launay va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Iturrao.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Miquel Canals de SimancasCF va abandonar el terreny de joc després de 27 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Mauro Zuazo Bernabeu va entrar en el seu lloc.

monguis

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Manuel Remedios es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de monguis va ser finalitzada des de l'esquerra per Jaime Oliván al minut 64. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 162 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Stanisław Chmielewski va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de monguis va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gabriel Solana, però el porter rival va fer una gran aturada.