Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Coco (1368288) - BenitokamelasF.C (799589) » 501430130: T45/J8/V

Liga 501430130 Información oficial sobre el partido 501430130 en Hattrick

17.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / V.107 (5620)

F.C Coco Alineación oficial del equipo 'F.C Coco' en el partido 2 - 0 Zemsa FT Alineación oficial del equipo 'Zemsa FT' en el partido
Fernando Caso (35') 1 - 0
Toño Anaya (83') 2 - 0
F.C Coco Alineación oficial del equipo 'F.C Coco' en el partido 2 - 0 Zemsa FT Alineación oficial del equipo 'Zemsa FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C Coco Alineación oficial del equipo 'F.C Coco' en el partido 5 - 0 Zemsa FT Alineación oficial del equipo 'Zemsa FT' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Coco

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Fernando Caso de Coco, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Coco va augmentar la diferència quan Toño Anaya no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Jaizkibel Zabalgoieaskoa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Coco se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Al minut 32, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Jordi Rimblas es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alberto Gonzalo Matas al minut 87 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fernando Caso va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Millau de Coco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Coco puguin veure en Henoc Amposta jugant de nou; ja que al minut 37 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Javier Millau el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79, Leons Cīrulītis de Coco es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Zemsa FT

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Gregor 'The Wall' Wickühler va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Zemsa que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Zemsa es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Carles Palahí no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manuel Valdayo al camp.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Oliver Espín de Zemsa va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Marcos Ereinozaga va prendre el seu rol al minut 89.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Abdelmoughni Haytour no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.