Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gente de Castellon (492507) - S.D Antas (308852) » 501429264: T45/J1/V

Liga 501429264 Información oficial sobre el partido 501429264 en Hattrick

29.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / V.92 (5605)

Gente de Castellon Alineación oficial del equipo 'Gente de Castellon' en el partido 2 - 1 S.D Antas Alineación oficial del equipo 'S.D Antas' en el partido
Guido Driutti (30') 1 - 0
Vicente Velásquez (36') 2 - 0
2 - 1 Ildefonso Rivera (77')
Gente de Castellon Alineación oficial del equipo 'Gente de Castellon' en el partido 2 - 1 S.D Antas Alineación oficial del equipo 'S.D Antas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gente de Castellon Alineación oficial del equipo 'Gente de Castellon' en el partido 2 - 0 S.D Antas Alineación oficial del equipo 'S.D Antas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gente de Castellon

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Castellon prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Guido Driutti va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vicente Velásquez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Castellon.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Castellon per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mustafa Doğuhan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Guido Driutti va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Toby Sudden gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Òscar Graner va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Òscar Graner al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Guido Driutti va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xaime Boimorto de Castellon es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Bohumil Franek de Castellon va abandonar el terreny de joc després de 27 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Vicente Velásquez va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Andy Arcq ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

S.D Antas

Goles Goles

  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ildefonso Rivera de Antas es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Matías Reyes va entorpir al marcador d'en Julio Cartagena per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Antas sortien al contraatac. La falta llançada per Gerónimo Alberti va sortir força alta sense massa perill.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Òscar Tubau probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Antonio Serra, en lloc de córrer, relliscava.