Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sominolo (1578960) - PROMESAS C.F. (122521) » 501428370: T45/J4/V

Liga 501428370 Información oficial sobre el partido 501428370 en Hattrick

20.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / V.76 (5589)

Almogavers Garrotxins Alineación oficial del equipo 'Almogavers Garrotxins' en el partido 1 - 1 PROMESAS C.F. Alineación oficial del equipo 'PROMESAS C.F.' en el partido
0 - 1 廖 (Liao) 翊豪 (Yihao) (55')
Menelaos Mamatziolas (87') 1 - 1
Almogavers Garrotxins Alineación oficial del equipo 'Almogavers Garrotxins' en el partido 1 - 1 PROMESAS C.F. Alineación oficial del equipo 'PROMESAS C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almogavers Garrotxins Alineación oficial del equipo 'Almogavers Garrotxins' en el partido 2 - 0 PROMESAS C.F. Alineación oficial del equipo 'PROMESAS C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almogavers Garrotxins

Goles Goles

  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors del Almogavers amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 87, deixant Menelaos Mamatziolas en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Almogavers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ermenter Flamarich, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Almogavers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bine Tomaževič va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marian Pavel.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Almogavers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Ermenter Flamarich va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Ermenter Flamarich de Almogavers va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 69, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bine Tomaževič de Almogavers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Pujal de Almogavers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

PROMESAS C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de PROMESAS eren letals, i 廖 (Liao) 翊豪 (Yihao) va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 21 (Ocasión de contra de falta): PROMESAS va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Germain Sénéchal va anar a parar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 廖 (Liao) 翊豪 (Yihao), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El PROMESAS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Germain Sénéchal va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): 廖 (Liao) 翊豪 (Yihao) quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de David Castelló, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pino Grillo de PROMESAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Pino Grillo de PROMESAS es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 80.