Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dimonis FC (1368236) - Wesser F.C (1338613) » 501424893: T45/J12/V

Liga 501424893 Información oficial sobre el partido 501424893 en Hattrick

14.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / V.13 (5526)

bonsi team Alineación oficial del equipo 'bonsi team' en el partido 3 - 1 Los Euromijos Alineación oficial del equipo 'Los Euromijos' en el partido
David Eito (33') 1 - 0
1 - 1 Ramón Elusa (38')
Juan Luis Zamarramala (62') 2 - 1
Jochen Schmaldienst (80') 3 - 1
bonsi team Alineación oficial del equipo 'bonsi team' en el partido 3 - 1 Los Euromijos Alineación oficial del equipo 'Los Euromijos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
bonsi team Alineación oficial del equipo 'bonsi team' en el partido 4 - 0 Los Euromijos Alineación oficial del equipo 'Los Euromijos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bonsi team

Goles Goles

  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Per Henriksson va acabar en una passada genial cap al jugador de bonsi David Eito, que va marcar el 1 - 0.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): bonsi s'avançava al marcador al minut 62, després d'un rebot que va caçar en Juan Luis Zamarramala per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jochen Schmaldienst va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Per Henriksson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Raúl Monreal al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Luís Pereira va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Per Henriksson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tobias Prentice de bonsi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Jochen Schmaldienst va sortir coix del terreny de joc, substituït per Luís Pereira. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 87 (Lesión): bonsi es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Luís Pereira no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Enrique Gómez al camp.

Los Euromijos

Goles Goles

  • 186 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Euromijos amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Ramón Elusa, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Javier Giménez Díaz s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Johan Andersson de Euromijos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Després de 18 minuts jugats, Aapi Leponiemi es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pontus Sahllund.
  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Ramón Elusa va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Passats 75 minuts de joc, en Raúl Monreal de Euromijos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.