Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NEWELLSDAN F.C. (1436524) - Valencia .CF. (436714) » 501423913: T45/J7/IV

Liga 501423913 Información oficial sobre el partido 501423913 en Hattrick

10.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / IV.60 (3483)

NEWELLSDAN F.C. Alineación oficial del equipo 'NEWELLSDAN F.C.' en el partido 3 - 0 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
Óscar Verdeces (14') 1 - 0
David 'Matador' Velarde (35') 2 - 0
Alain Gorostiaga (80') 3 - 0
NEWELLSDAN F.C. Alineación oficial del equipo 'NEWELLSDAN F.C.' en el partido 3 - 0 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NEWELLSDAN F.C. Alineación oficial del equipo 'NEWELLSDAN F.C.' en el partido 2 - 0 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEWELLSDAN F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a NEWELLSDAN va ser Óscar Verdeces.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan NEWELLSDAN va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de David 'Matador' Velarde des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): NEWELLSDAN va aconseguir el 3 - 0 quan Alain Gorostiaga va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Óscar Verdeces de NEWELLSDAN va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rafael Iros va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Miguel Velaostegui una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Santi Cañizares va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Miguel Echeberz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 16 (Tirita (médico)): David 'Matador' Velarde va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de NEWELLSDAN estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Valencia .CF.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Valencia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xhevat Blaku, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Valencia, l'equip va recuperar la pilota al minut 48 i va contraatacar. En Juan José Marine va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Juan José Marine de Valencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henk Wezel de Valencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.