Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meshitos FC (1459912) - Papagayo FC (437374) » 501422989: T45/J14/IV

Liga 501422989 Información oficial sobre el partido 501422989 en Hattrick

28.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / IV.43 (3466)

Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 0 - 1 Nearly Dead Club Alineación oficial del equipo 'Nearly Dead Club' en el partido
0 - 1 Ramón Law (27')
Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 0 - 1 Nearly Dead Club Alineación oficial del equipo 'Nearly Dead Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 4 - 0 Nearly Dead Club Alineación oficial del equipo 'Nearly Dead Club' en el partido
Es un cenizo 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meshitos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Meshitos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alfonso Torres, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Roc Armadans de Meshitos va intentar batre la porteria rival al minut 33 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Pericle Treccani va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Konrad Rheinsberg va estar a punt d'empatar per a Meshitos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Aljaž Petrca va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després de 73 minuts, 趙 (Zhao) 家誠 (Jiacheng) va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Meshitos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en 趙 (Zhao) 家誠 (Jiacheng) la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 81 minuts, en Quim Pi no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Torres de Meshitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Lauaxeta Arrilla va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Nearly Dead Club

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 27, Seyhun Seri va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Ramón Law, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, el Nearly va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ramón Law s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Era el minut 21 quan després d'una dura entrada, el jugador Anssi Hämäläinen de Nearly s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Ilias Zaoui de Nearly va abandonar el terreny de joc després de 63 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Feliu Gili va entrar en el seu lloc.