Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Bagdanum (774656) - cristiancarla team (1432925) » 501419827: T45/J7/III

Liga 501419827 Información oficial sobre el partido 501419827 en Hattrick

10.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / III.3 (3410)

F.C. Bagdanum Alineación oficial del equipo 'F.C. Bagdanum' en el partido 0 - 4 muchachitos Alineación oficial del equipo 'muchachitos' en el partido
0 - 1 Lloyd Dennehy (14')
0 - 2 Lloyd Dennehy (38')
0 - 3 Lloyd Dennehy (43')
0 - 4 Pablo Vega Téllez (77')
F.C. Bagdanum Alineación oficial del equipo 'F.C. Bagdanum' en el partido 0 - 4 muchachitos Alineación oficial del equipo 'muchachitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
F.C. Bagdanum Alineación oficial del equipo 'F.C. Bagdanum' en el partido 0 - 8 muchachitos Alineación oficial del equipo 'muchachitos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Bagdanum

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Üzeyir Qasımzadə va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Kiril Terziev, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mirosław Żywiołek.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Dobrosav Timić va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Baga es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): En Albrechtas Šavrukovas va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

muchachitos

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Passats 14 minuts de partit, muchachitos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Lloyd Dennehy es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Lloyd Dennehy de muchachitos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 38 de partit.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Lloyd Dennehy va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 77 minuts, el tirador de faltes del muchachitos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pablo Vega Téllez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Lloyd Dennehy. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Daniel Saura va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Johan Myrlind va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lloyd Dennehy de muchachitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Sergio Espinal ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.