Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chuk-chaka (1578790) - Racing Cartagena (433843) » 498885281: T45/R1

Copa 498885281 Información oficial sobre el partido 498885281 en Hattrick

26.11.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 1

chuk-chaka Alineación oficial del equipo 'chuk-chaka' en el partido 6 - 8 chiqui_gui Alineación oficial del equipo 'chiqui_gui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
chuk-chaka Alineación oficial del equipo 'chuk-chaka' en el partido 2 - 0 chiqui_gui Alineación oficial del equipo 'chiqui_gui' en el partido
Tiene mucha potra 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chuk-chaka

Goles Goles

  • 104 Minuto 41 (Gol de penalti): chuk-chaka aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Thomas Derre al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Raúl Baeza estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Emilio Saluz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 43.
  • 124 Minuto 43 (Gol de penalti): Corria el minut 43, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. chuk-chaka s'avançava en el marcador després que en Thomas Derre xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 111 Minuto 110 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 110, Emilio Saluz de chuk-chaka empatava el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Emilio Saluz gairebé va marcar per a chuk-chaka des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Peer-Christian Braunmühl va estar a punt de sentenciar el partit al minut 50, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Al minut 76, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 98 (Ocasión por el centro): En Emilio Saluz del chuk-chaka ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Passats 39 minuts de joc, en Pietro Paolo Via de chuk-chaka va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): chuk-chaka va fer una substitució al minut 42. Ingemar Veneman va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Raúl Baeza.
  • 091 Minuto 91 (Lesión leve): Adolfo Ibáñez de chuk-chaka va abandonar el terreny de joc després de 91 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ulf Andersson va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Thomas Derre de chuk-chaka va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de chuk-chaka, Ulf Andersson, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de chuk-chaka Kim Neu, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Vincent Kuhlkamp. El marcador continuava 5 - 6.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Peer-Christian Braunmühl va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.

chiqui_gui

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Paco Carriazo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de chiqui_gui i marcant el 0 - 1.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Daniel Parada va marcar al minut 33 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de chiqui_gui va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mario Labandero, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 3.
  • 143 Minuto 99 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de chiqui_gui eren letals, i Admutis Vaišaitis va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 4 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Michael Jonasson va superar els defenses rivals per velocitat al minut 30 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 208 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Aureliano Silva va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Michael Jonasson aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Manuel Aragó de chiqui_gui amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michael Jonasson de chiqui_gui va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de chiqui_gui Admutis Vaišaitis no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Edu Estrem es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En József László anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a chiqui_gui.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Daniel Parada de chiqui_gui, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Edu Estrem en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 7.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de chiqui_gui Mario Labandero no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Edu Estrem es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 8.