Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trankis Reloaded (994499) - ud playa (778963) » 498884180: T45/R1

Copa 498884180 Información oficial sobre el partido 498884180 en Hattrick

26.11.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 1

Trankis Reloaded Alineación oficial del equipo 'Trankis Reloaded' en el partido 4 - 2 Freddie My Boys Alineación oficial del equipo 'Freddie My Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trankis Reloaded Alineación oficial del equipo 'Trankis Reloaded' en el partido 2 - 0 Freddie My Boys Alineación oficial del equipo 'Freddie My Boys' en el partido
Tiene suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trankis Reloaded

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Fernando Pedroso sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Alfred Brandenbusch que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 109 Minuto 60 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Desmond Clayden es va complicar la vida al minut 60 intentant esquivar Omar Gonçalves Costa en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del FreeBoys, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Pedro Bécquer va anar a parar al cap de Alfred Brandenbusch que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Reloaded el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pablo Casáus va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Reloaded a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Rubén Borreguero va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 108 (Tirita (médico)): Semblava que Pablo Casáus s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): En Carlo Timoteo no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Fernando Sastrón encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 2 per a Reloaded.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Pedro Bécquer de Reloaded va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Desmond Clayden anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Reloaded.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Gerry Ureich va xutar fora per a Reloaded, el marcador es va quedar igual: 4 - 2, ja es veia a venir!

Freddie My Boys

Goles Goles

  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 57 minuts Krisztofer Gajdács va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): FreeBoys van sortir al contraatac al minut 32, però Krisztofer Gajdács va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el FreeBoys sortien al contraatac. La falta llançada per Krisztofer Gajdács va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 104 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de FreeBoys van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Krisztofer Gajdács va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 106 (Ocasión de contra de falta): El FreeBoys va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Krisztofer Gajdács la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 110 (Ocasión de contra por la izquierda): FreeBoys van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 110, però Abdettawab Zarquiti va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Bekir Gencebay de FreeBoys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Roncal de FreeBoys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Gerónimo Bascuñana de FreeBoys anava molt fort i col·locat però José Manuel Vila no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de FreeBoys Abdettawab Zarquiti va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de FreeBoys Eladio Zalón, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de José Manuel Vila. El marcador continuava 4 - 2.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Diego Roncal xutant per a FreeBoys va fer anar la pilota just on la volia, però José Manuel Vila, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.