Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Marines (988405) - los pliplopluplas (313031) » 498883661: T45/R1

Copa 498883661 Información oficial sobre el partido 498883661 en Hattrick

26.11.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 1

Arrancatapinos United Alineación oficial del equipo 'Arrancatapinos United' en el partido 8 - 7 los pliplopluplas Alineación oficial del equipo 'los pliplopluplas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arrancatapinos United Alineación oficial del equipo 'Arrancatapinos United' en el partido 2 - 1 los pliplopluplas Alineación oficial del equipo 'los pliplopluplas' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arrancatapinos United

Goles Goles

  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Passat el minut 74 de joc, Eduardo Schiller facilitava les coses al Arrancatapinos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 185 Minuto 94 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 94 minuts, el tirador de faltes del Arrancatapinos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Antonio Orozco, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Antonio Orozco del Arrancatapinos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Arrancatapinos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar H Ramasamy en un 1 contra 1 amb el porter Ole Hassel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a Arrancatapinos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eduardo Schiller, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Orozco va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant Ole Hassel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Al minut 79, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): Arrancatapinos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stefan Dundov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ole Hassel.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Evstati Mihalkov després que el jugador de Arrancatapinos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 101, Maciej Leśkiewicz de Arrancatapinos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): H Ramasamy, de Arrancatapinos, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Antônio Pit Bull el va substituir.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Andrea Tomea anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Arrancatapinos.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Koni Gross va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Stefan Dundov de Arrancatapinos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ole Hassel en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Arrancatapinos, Antonio Orozco, col·locà la pilota just a les mans d'en Ole Hassel. El marcador: 5 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Maciej Leśkiewicz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Arrancatapinos, Alex Bogdan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Arrancatapinos Michelangelo Minola va intentar enganyar Ole Hassel amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 7.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): Eduardo Schiller de Arrancatapinos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ole Hassel en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 7.

los pliplopluplas

Goles Goles

  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Santso Arbestain que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 162 Minuto 103 (Gol por la izquierda): Santso Arbestain va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 103.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pliplopluplas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hug Boher va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ivan Erola de pliplopluplas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santso Arbestain de pliplopluplas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Daniel Moliński va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mamoune Rahmouni.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Santso Arbestain va xutar fora per a pliplopluplas, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de pliplopluplas, Ivan Erola, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de pliplopluplas Mamoune Rahmouni no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Koni Gross es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Marius Petruţa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a pliplopluplas.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Ole Hassel va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de pliplopluplas Hug Boher no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Koni Gross es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 059 Minuto 137 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per William Spacey de pliplopluplas anava molt fort i col·locat però Koni Gross no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 7 - 7.
  • 059 Minuto 140 (Penalti fallado (fuera o parada)): Emilio Vanobbergen, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Koni Gross va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de pliplopluplas i 8 - 7 al marcador.