Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vandalona (988673) - Choped o mochadela (800848) » 498883533: T45/R1

Copa 498883533 Información oficial sobre el partido 498883533 en Hattrick

26.11.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 1

tikitaka cf Alineación oficial del equipo 'tikitaka cf' en el partido 1 - 2 Choped o mochadela Alineación oficial del equipo 'Choped o mochadela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tikitaka cf Alineación oficial del equipo 'tikitaka cf' en el partido 3 - 1 Choped o mochadela Alineación oficial del equipo 'Choped o mochadela' en el partido
Tiene mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tikitaka cf

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del tikitaka van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Azibar Zalduondo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 24 (Ocasión de penalti): En Mika Saarivirta va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 24. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 214 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Mika Saarivirta va errar un penal al minut 61 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Alberto Montabes va disposar d'una bona oportunitat al minut 68, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Joan Manel Lloan va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 76, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Vierzón de tikitaka es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Azibar Zalduondo ocupà el lloc d'en Alejandro Heredia al 18 minuts, dos minuts després que el jugador de tikitaka quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 35 (Tirita): Era el minut 35 quan després d'una dura entrada, el jugador Mika Saarivirta de tikitaka s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Choped o mochadela

Goles Goles

  • 116 Minuto 16 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 16 minuts quan Paco Pacheco va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Jorge Alarcia, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Gerald Wagenblatt va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 64, i va fer pujar el 0 - 2 per a mochadela.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jorge Alarcia va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jean-Philippe Bovard després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Adjona Espantoro va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Kiril Kozhuharov de mochadela va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kiril Kozhuharov va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que mochadela va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.