Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CCPG A Coruña (1334217) - FC Bar Celona (1579717) » 498883385: T45/R1

Copa 498883385 Información oficial sobre el partido 498883385 en Hattrick

26.11.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 1

esPAPAnyol!!! Alineación oficial del equipo 'esPAPAnyol!!!' en el partido 2 - 3 Les Ovelles Alineación oficial del equipo 'Les Ovelles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
esPAPAnyol!!! Alineación oficial del equipo 'esPAPAnyol!!!' en el partido 6 - 1 Les Ovelles Alineación oficial del equipo 'Les Ovelles' en el partido
Es un cenizo 6.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

esPAPAnyol!!!

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): esPAPAnyol!!!, atacant per l'esquerra al minut 39, va aprofitar el magnífic llançament de Vitomir Lombardić per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Friedel Altenkirchen s'emportà una gran ovació del públic local al minut 78, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Vitomir Lombardić va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): esPAPAnyol!!! va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Cassiano Santos en un 1 contra 1 amb el porter Dragoş Nan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 82 per blocar una centrada d'en Enzo Ricci va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de esPAPAnyol!!!.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Enzo Ricci de esPAPAnyol!!! va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 85, però no va estar gaire encertat.

Les Ovelles

Goles Goles

  • 162 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Adrián Sánchez Ortega va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 58.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Ovelles va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 73. Daniele Borgato va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 83 minuts quan Gabriele Zemella va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 3 per a Ovelles.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de 刘 (Liu) 淳挺 (Chunting), que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cornel-Dan Mălinescu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Ovelles a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alessandro Furlani va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián Sánchez Ortega de Ovelles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mihael Zlatar de Ovelles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Carlos Antonio Caro de Ovelles va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Niklas Parkkila va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Yoan Gauthier no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Vojkan Petrović probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.