Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Errealak (1419368) - potono (1581869) » 498883327: T45/R1

Copa 498883327 Información oficial sobre el partido 498883327 en Hattrick

26.11.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 1

Errealak Alineación oficial del equipo 'Errealak' en el partido 6 - 5 potono Alineación oficial del equipo 'potono' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Errealak Alineación oficial del equipo 'Errealak' en el partido 2 - 0 potono Alineación oficial del equipo 'potono' en el partido
Tiene mucha potra 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Errealak

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Una falta al minut 21 va provocar un lliure directe. Kornél Gáti el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Errealak per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Grgur Legati, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Errealak per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 70, quan Erik Vári va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Perepérez de Errealak es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 16 (Tirita (médico)): Kornél Gáti va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Errealak estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Kornél Gáti de Errealak, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Iván Sarabria en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Erik Vári anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Errealak.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Grgur Legati va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Arttu Syrjäläinen de Errealak, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Iván Sarabria en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Errealak Felipe Ramirez Rul no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Iván Sarabria es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.

potono

Goles Goles

  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Giovanbattista Panetta marqués l'empat. Al minut 34 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del potono sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pere Rosquellas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 27 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Osvaldo Elorreaga sol davant la porteria al minut 32, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de potono va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lars Daffner, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de potono, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Rodolphe Cabot va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yann Imobersteg.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Osvaldo Elorreaga, en lloc de córrer, relliscava.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de potono, Giovanbattista Panetta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de potono Lars Daffner va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Arttu Syrjäläinen va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 3
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de potono Stig Understrup no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Arttu Syrjäläinen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Iván Sarabria va clavar el 5 - 5 per a potono amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de potono, Manuel Serpellini, col·locà la pilota just a les mans d'en Arttu Syrjäläinen. El marcador: 6 - 5.