Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bigvikings (1367010) - F.c. Mies (1596511) » 498881921: T45/R1

Copa 498881921 Información oficial sobre el partido 498881921 en Hattrick

26.11.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 1

Vassago Team Alineación oficial del equipo 'Vassago Team' en el partido 0 - 6 Deportivo La Felguera Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Felguera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Vassago Team Alineación oficial del equipo 'Vassago Team' en el partido 0 - 5 Deportivo La Felguera Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Felguera' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vassago Team

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Christos Ntovas i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Vassago, però el xut de Pablo Méndez Ortiz va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en César Robledo de Vassago amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Deportivo La Felguera

Goles Goles

  • 136 Minuto 25 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Rafael Díez de la Losa es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Zlatko Anđelkić per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 25 passava a ser 0 - 1.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Zlatko Anđelkić va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Depor, Šime Florić, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Zlatko Anđelkić va augmentar l'avantatge de Depor a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de Zlatko Anđelkić des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Depor augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Zlatko Anđelkić es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, Depor va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Šime Florić, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juha Harle. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Adrián Guazola, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Teun van Rijs va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Depor van sortir al contraatac al minut 44, però Juha Harle va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Xavier Nique després de 86 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gonzalo Gómez Ulla va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Antoine Haas de Depor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Després de 87 minuts, Depor va veure com el seu jugador Adrián Guazola havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Andrea Ferrarini entraria per ocupar el seu lloc.