Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.Llanera alevin (774470) - The Ser Stars (1338229) » 498881460: T45/R1

Copa 498881460 Información oficial sobre el partido 498881460 en Hattrick

26.11.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 1

U.D.Llanera alevin Alineación oficial del equipo 'U.D.Llanera alevin' en el partido 0 - 3 ONUBA F.C Alineación oficial del equipo 'ONUBA F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D.Llanera alevin Alineación oficial del equipo 'U.D.Llanera alevin' en el partido 2 - 0 ONUBA F.C Alineación oficial del equipo 'ONUBA F.C' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Llanera alevin

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): U.D.Llanera va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 34 que Danail Mladenov no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Manuel Andrés de U.D.Llanera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 37 (Evento clima: sol, OK técnico): En Luca Lorenzato va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

ONUBA F.C

Goles Goles

  • 115 Minuto 12 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 12 minuts de joc, Franck Mathon, corrent com un esperitat, superà primer José Manuel Andrés per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 186 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de ONUBA va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Iván Argomedo, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 2.
  • 140 Minuto 74 (Gol de contra de falta): El contraatac de ONUBA va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Nikifor Valyavko va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Enrique Andrés Robres, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Enrique Andrés Robres al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.