Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oxzil FC (1334896) - MEROY (777236) » 498881455: T45/R1

Copa 498881455 Información oficial sobre el partido 498881455 en Hattrick

26.11.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 1

Elchiturros Alineación oficial del equipo 'Elchiturros' en el partido 1 - 4 Cartagena Efesé Alineación oficial del equipo 'Cartagena Efesé' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Elchiturros Alineación oficial del equipo 'Elchiturros' en el partido 1 - 1 Cartagena Efesé Alineación oficial del equipo 'Cartagena Efesé' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,9 % 2,2 % 81,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elchiturros

Goles Goles

  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 84 de partit i el marcador es posà 1 - 4 quan en David Adalia, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Elchiturros a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Elchiturros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Villalba, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Elchiturros van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però José María Desllor va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Pere Deseuras de Elchiturros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Pedro Baquedano va sortir coix del terreny de joc, substituït per Diego Uzes. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Cartagena Efesé

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Cartagena agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mirco Wildenloh amb mestria.
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mateusz Karpiel va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 34.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al 36 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Cartagena augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Patrick van Wieren es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ernesto De la Parra va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mirco Wildenloh. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Paolo Pavone de Cartagena va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 88 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patrick van Wieren.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Olivér Frischl de Cartagena es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Dimitar Popov de Cartagena va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Nilber Gallardo va prendre el seu rol al minut 37.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de Cartagena, en Mateusz Karpiel, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.