Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aguila Roja (312025) - Sanguinarios_Altea (988993) » 498880277: T45/R1

Copa 498880277 Información oficial sobre el partido 498880277 en Hattrick

26.11.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 1

Aguila Roja Alineación oficial del equipo 'Aguila Roja' en el partido 1 - 3 Sanguinarios_Altea Alineación oficial del equipo 'Sanguinarios_Altea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aguila Roja Alineación oficial del equipo 'Aguila Roja' en el partido 1 - 0 Sanguinarios_Altea Alineación oficial del equipo 'Sanguinarios_Altea' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguila Roja

Goles Goles

  • 103 Minuto 62 (Gol por la derecha): Passava el minut 62 del matx, quan l'atent Enrique Gomis va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Iván Villafuerte va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 205 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Aguila va estar a punt de marcar quan Rubèn 'Margarita' Barberà va fer una passada impressionant a Enrique Gomis, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Enrique Gomis no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Ambrosi 'Juan' Weinmann de Aguila va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 200 Minuto 76 (Ocasión de falta): Aguila va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 76, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Sanguinarios_Altea

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): El Sanguinarios_Altea era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Eugenio Bellota va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Sanguinarios_Altea va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 30, quan Roberto Baldassa, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 136 Minuto 63 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Valdutis Skabeikis es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Gonzalo Pirez per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 63 passava a ser 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sanguinarios_Altea, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Ignacio Martínez Valle va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Sanguinarios_Altea van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Juan Tutor va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.