Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yateval F.C. (1434714) - Los parrecitos (433993) » 498880265: T45/R1

Copa 498880265 Información oficial sobre el partido 498880265 en Hattrick

26.11.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 1

Yateval F.C. Alineación oficial del equipo 'Yateval F.C.' en el partido 6 - 0 C.F. Gimnástica Segoviana Alineación oficial del equipo 'C.F. Gimnástica Segoviana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Yateval F.C. Alineación oficial del equipo 'Yateval F.C.' en el partido 2 - 2 C.F. Gimnástica Segoviana Alineación oficial del equipo 'C.F. Gimnástica Segoviana' en el partido
Tiene mucha potra 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,7 % 37,2 % 30,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yateval F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 9 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Danail Atanasov llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Yateval va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sébastien Begaud progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en Hakim Hammouch va augmentar l'avantatge de Yateval a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 73, en Antonio Laón del Yateval va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ricky Schelhorn que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 4 - 0.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Danail Atanasov de Yateval va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): Danail Atanasov va augmentar la diferència de Yateval a 6 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Yateval va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Danail Atanasov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Laurence Dumermuth de Yateval va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Sébastien Begaud de Yateval va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Hakim Hammouch va prendre el seu rol al minut 26.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Recadero Jiménez Knorr ocupà el lloc d'en Juri Di Resta al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de Yateval quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Hakim Hammouch, en lloc de córrer, relliscava.
  • 301 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Toribio Alxén ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

C.F. Gimnástica Segoviana

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 56 (Tirita): Era el minut 56 quan després d'una dura entrada, el jugador Yordan Kadiev de Segoviana s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): Alfredo Candela va sortir coix del terreny de joc, substituït per Omar Del Carmen Ayala. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.