Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tactics (1415192) - AbreuTeam (1414270) » 498880234: T45/R1

Copa 498880234 Información oficial sobre el partido 498880234 en Hattrick

26.11.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 1

San Pedro de la Viña C.F. Alineación oficial del equipo 'San Pedro de la Viña C.F.' en el partido 2 - 3 AbreuTeam Alineación oficial del equipo 'AbreuTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Pedro de la Viña C.F. Alineación oficial del equipo 'San Pedro de la Viña C.F.' en el partido 0 - 1 AbreuTeam Alineación oficial del equipo 'AbreuTeam' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Pedro de la Viña C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Pedro van sortir al contraatac al minut 3, però Enric Lladosa va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 38 minuts, el Pedro va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Pedro per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 56, quan Jeremy Muscat va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 110 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pedro sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mircea-Iulian Antohe, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 110 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Primitivo Porres de Pedro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Karel Michalíček de Pedro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Primitivo Porres se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Karel Michalíček ocupà el lloc d'en David Grundér al 34 minuts, dos minuts després que el jugador de Pedro quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Luis Izoaga de Pedro anava molt fort i col·locat però Rafael Bombarely no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Pedro, Enric Lladosa, col·locà la pilota just a les mans d'en Rafael Bombarely. El marcador: 0 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Karel Michalíček xutant per a Pedro va fer anar la pilota just on la volia, però Rafael Bombarely, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Óscar San Pedro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 057 Minuto 133 (Penalti marcado (nervioso)): Egil Andersen de Pedro va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Rafael Bombarely s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 2 - 2.

AbreuTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 102, quan en Oliver Schönfließ va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Tibor Vackor de AbreuTeam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Egil Andersen en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Fredy Schmeiser de AbreuTeam va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Florian Rockenschaub, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Egil Andersen va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de AbreuTeam i 0 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de AbreuTeam, Martti Kössi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): En Philipp Sedy anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a AbreuTeam.