Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.P. Guareña (487189) - DDM Team (1340069) » 498880069: T45/R1

Copa 498880069 Información oficial sobre el partido 498880069 en Hattrick

26.11.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 1

Buchitos Team Alineación oficial del equipo 'Buchitos Team' en el partido 7 - 5 Estrella Coja CF Alineación oficial del equipo 'Estrella Coja CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Buchitos Team Alineación oficial del equipo 'Buchitos Team' en el partido 2 - 6 Estrella Coja CF Alineación oficial del equipo 'Estrella Coja CF' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buchitos Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Buchitos, atacant per l'esquerra al minut 19, va aprofitar el magnífic llançament de Julio Ibarrola per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Buchitos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Rodrigo Zuquilanda, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Buchitos prenia la batuta de l'encontre al minut 75, quan en Jens Christian Damsgård va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 112 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Al minut 106 del partit, el jugador Ilídio Monteiro de Buchitos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53, Jens Christian Damsgård arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Buchitos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jens Christian Damsgård va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tobias Janusch.
  • 212 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Bülent Edhem va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ilídio Monteiro de Buchitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hannes Geesthacht de Buchitos es va emportar una amonestació al minut 105 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Valeri Albà va xutar fora per a Buchitos, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Buchitos, Rodrigo Zuquilanda, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Buchitos Bacho Dzidziguri, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Tobias Janusch. El marcador continuava 5 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Buchitos Hannes Geesthacht no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tobias Janusch es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): José Querol va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 5.

Estrella Coja CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador visitant Gert Witteveen va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 22 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 32 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Antonio Losada Castro marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Estrella van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 83, quan Gert Witteveen va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): En Thomas Xidas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 92 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Antonio Losada Castro quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Guntis Gusevs de Estrella, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Semblava que Vice Ražnjević s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Guntis Gusevs de Estrella va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Antonio Losada Castro anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Estrella.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Estrella Enis Krummeich va intentar enganyar José Querol amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Estrella, Gert Witteveen, col·locà la pilota just a les mans d'en José Querol. El marcador: 6 - 5.