Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Marisco Frito (120732) - Bayer de Munigardos (1364989) » 498880015: T45/R1

Copa 498880015 Información oficial sobre el partido 498880015 en Hattrick

26.11.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 1

FC Marisco Frito Alineación oficial del equipo 'FC Marisco Frito' en el partido 4 - 6 Coixos C.F. Alineación oficial del equipo 'Coixos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Marisco Frito Alineación oficial del equipo 'FC Marisco Frito' en el partido 0 - 1 Coixos C.F. Alineación oficial del equipo 'Coixos C.F.' en el partido
Tiene mucha potra 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Marisco Frito

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Johan Persson ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Marisco es posava per davant 1 a 0.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Alfonso Gil de Vivero va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Marisco, al minut 70. El marcador va canviar a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Marisco, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Alfonso Gil de Vivero va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús Luis Tarazona va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 108 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Marisco van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Erasmo Carvajal va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Rius es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 110 (Tirita): Passats 110 minuts de joc, en Jesús Luis Tarazona de Marisco va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Oleg Bokhua ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Nicolau Aucejo de Marisco va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jarle Yndestad, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Marcel Ausloos va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Marisco i 2 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Oleg Bokhua de Marisco va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Barış Otaran de Marisco, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marcel Ausloos en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.

Coixos C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Coixos van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 29, quan Mario Taccini va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 63, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Veljko Miladinović es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Veljko Miladinović va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mirosław Niwiński al minut 69, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Coixos, Veljko Miladinović, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Coixos Georg Cianni no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cibrán Acea es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Jérémy Boschet va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Marcel Bicák anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a Coixos.