Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Zippo (1370866) - AtleticodeBarcelona (1431111) » 498879810: T45/R1

Copa 498879810 Información oficial sobre el partido 498879810 en Hattrick

26.11.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 1

S.A.D.critikal Alineación oficial del equipo 'S.A.D.critikal' en el partido 3 - 1 Palmera Pharmacists' Alineación oficial del equipo 'Palmera Pharmacists'' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.A.D.critikal Alineación oficial del equipo 'S.A.D.critikal' en el partido 3 - 0 Palmera Pharmacists' Alineación oficial del equipo 'Palmera Pharmacists'' en el partido
Tiene un resultado normal 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.A.D.critikal

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): S.A.D.C s'avançava al marcador al minut 10, després d'un rebot que va caçar en Florian Wasser per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 18 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a S.A.D.C i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 18 minuts de joc. Mentre en Brandon Arthur el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): S.A.D.C va aconseguir el 3 - 0 quan Hennes Zsindeley va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El jugador local Filiberto Allocca per poc que no incrementa el marcador al minut 14. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jim Baumgartel va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Diego Jares es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kim Hviid de S.A.D.C va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lahav Ferester de S.A.D.C es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lahav Ferester va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que S.A.D.C va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Florian Wasser no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Palmera Pharmacists'

Goles Goles

  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 78 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Miguel Isunza.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Francisco Ignacio Larralde va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pharmacists que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 252 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Thibaut Planchenault la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Pharmacists havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pharmacists van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Francisco Ignacio Larralde va sortir desviat a la dreta de la porteria.