Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NewRandomAge CF (1339804) - skoyo-bull (801588) » 497393865: T44/R7

Copa 497393865 Información oficial sobre el partido 497393865 en Hattrick

17.09.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 7

Gatzara FC Alineación oficial del equipo 'Gatzara FC' en el partido 4 - 3 Ratas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ratas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gatzara FC Alineación oficial del equipo 'Gatzara FC' en el partido 4 - 0 Ratas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ratas F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gatzara FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Gatzara va reduir el marcador al minut 34 a 1 - 2 quan Zöhrab Çərkəzov va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, Gatzara aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Sebastian Brzeżański va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Gatzara una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Konrad Steger, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 76.
  • 122 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Gatzara, atacant per l'esquerra al minut 106, va aprofitar el magnífic llançament de Gillian Van Eenoo per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a Gatzara per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gillian Van Eenoo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11, Konrad Steger quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Sebastian Brzeżański no s'ho podia creure.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Gatzara va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Fab Buckley la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Konrad Steger va estar a punt de marcar al minut 74 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 233 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gillian Van Eenoo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fab Buckley de Gatzara va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zöhrab Çərkəzov de Gatzara la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ratas F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Ratas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Jaime Zumista.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gregorio Tablino de Ratas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 14 de partit.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per José David Lumbreras el va rematar Jesús María Lerín amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ratas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Larrain va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Ratas van sortir al contraatac amb encert al minut 69, però Mario Costa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 108 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ratas va anar a parar a la dreta de l'atac on en José David Lumbreras, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.