Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AKELARRE U.D (490220) - Ars Ludi (1460171) » 497105009: T44/R5

Copa 497105009 Información oficial sobre el partido 497105009 en Hattrick

03.09.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 5

AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido 3 - 1 TauR TeaM Alineación oficial del equipo 'TauR TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido 2 - 2 TauR TeaM Alineación oficial del equipo 'TauR TeaM' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,6 % 36,2 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AKELARRE U.D

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en István Stefán, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de AK pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gerardo Giacintucci va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gerardo Giacintucci, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a AK.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): AK va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Óscar María Alonso va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Balaguer Callejón.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Gerardo Giacintucci una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Luis Balaguer Callejón va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de AK va anar a parar a la dreta de l'atac on en Toño Pampillón, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Toño Pampillón de AK va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Toño Pampillón de AK per doble groga al minut 64.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fredrik Andersson de AK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Al minut 30, Óscar María Alonso de AK es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

TauR TeaM

Goles Goles

  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats de TauR van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Illya Fedoriv va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 18 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Uriel Young va marxar de Rahim Hamdani en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de TauR van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Ture Benjaminsen al minut 40 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Uriel Young va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): TauR va estar a punt d'empatar al 51 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Leopoldo Cociña que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones