Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Puente (489541) - TeamVic (775695) » 497104880: T44/R5

Copa 497104880 Información oficial sobre el partido 497104880 en Hattrick

03.09.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 5

C.D.Puente Alineación oficial del equipo 'C.D.Puente' en el partido 7 - 5 TeamVic Alineación oficial del equipo 'TeamVic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.Puente Alineación oficial del equipo 'C.D.Puente' en el partido 2 - 1 TeamVic Alineación oficial del equipo 'TeamVic' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,2 % 7,8 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Puente

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): En Angelo Peruzzi va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Nathan Gilo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Jens Rosenberger-Dörsching de C.D.Puente va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.
  • 111 Minuto 88 (Gol por el centro): Passat el minut 88 de joc, Nathan Gilo facilitava les coses al C.D.Puente amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): C.D.Puente enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Noël Rademakers, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de C.D.Puente Ciro Naccarato no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Román Navarro es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de C.D.Puente, Nathan Gilo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Angelo Peruzzi de C.D.Puente, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Román Navarro en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): Alois Haas de C.D.Puente va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Román Navarro s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 7 - 5.

TeamVic

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): En Louis Wittenförden va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 2. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 34, quan Víctor Majo va posar els visitants TeamVic per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, un xut de Louis Wittenförden des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): Paco Lorenzo quasi marca en una jugada assajada de córner que Rubén Cortallo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Celestino Amaral després de 12 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ciro Naccarato va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Martin Ketner va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 85, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Es duien 100 minuts de partit jugats quan Antonio Ajello va estar a punt de posar per davant a TeamVic amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ciro Naccarato va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Giobbe Marchini de TeamVic va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Celestino Amaral anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a TeamVic.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de TeamVic Petrus Dohm, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ciro Naccarato. El marcador continuava 6 - 5.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Víctor Majo, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ciro Naccarato va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de TeamVic i 7 - 5 al marcador.