Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL MADRID CFD (1417212) - aston birras 1 (1372432) » 497104854: T44/R5

Copa 497104854 Información oficial sobre el partido 497104854 en Hattrick

03.09.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 5

XenTriX Alineación oficial del equipo 'XenTriX' en el partido 8 - 9 F.C.Internacional Centre Alineación oficial del equipo 'F.C.Internacional Centre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
XenTriX Alineación oficial del equipo 'XenTriX' en el partido 1 - 4 F.C.Internacional Centre Alineación oficial del equipo 'F.C.Internacional Centre' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,8 % 0,9 % 87,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XenTriX

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17, Fırat Nail va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 116 Minuto 23 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 23 minuts quan Fırat Nail va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Jorge Ferrer, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gabriel Heras Canales va anar directament als peus de Jorge Ferrer que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 4.
  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Clemente Surian trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 4 - 5 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, XenTriX aconseguia empatar el partit a 5 - 5 quan Gabriel Heras Canales va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 36 (Ocasión evento especial): Gabriel Heras Canales va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 36, però no s'esperava que en Julio Soares, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gabriel Heras Canales, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Roland Kerschbaum de XenTriX va intentar batre la porteria rival al minut 80 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivano Cogliati.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Johan Ébrard de XenTriX es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Ivano Cogliati anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a XenTriX.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Clemente Surian, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Gillain Wittouck va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de XenTriX i 6 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Fırat Nail de XenTriX va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 7.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de XenTriX, Abel Mata, col·locà la pilota just a les mans d'en Gillain Wittouck. El marcador: 6 - 7.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de XenTriX Roland Kerschbaum no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gillain Wittouck es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Farhang Ilbeigi de XenTriX, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gillain Wittouck en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 7.
  • 058 Minuto 136 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Stefan Mijatović va xutar fora per a XenTriX, el marcador es va quedar igual: 8 - 8, ja es veia a venir!

F.C.Internacional Centre

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): En Hans-Hendrik Grötzinger donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 9 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 164 Minuto 41 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Daniel Hidle marqués l'empat. Al minut 41 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Int.Centre prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Hans-Hendrik Grötzinger.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 56 de partit va donar a Int.Centre l'avantatge per 2 - 4. Daniel Hidle en va ser l'anotador.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Fernando García va marcar al minut 81 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Adrian Dulgheriu va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Hans-Hendrik Grötzinger sol davant la porteria al minut 26, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 272 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Int.Centre que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Daniel Hidle, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Int.Centre, Daniel Hidle, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Fernando García va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Int.Centre Gillain Wittouck va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Int.Centre Gábor Göllei, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Stefan Mijatović. El marcador continuava 6 - 7.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Miloslav Roth de Int.Centre va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Adrian Dulgheriu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 8.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): El jugador de Int.Centre, Ramon Passada, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 9 al marcador.