Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HeisenFC (1339462) - Fc La Torres (486838) » 497104770: T44/R5

Copa 497104770 Información oficial sobre el partido 497104770 en Hattrick

03.09.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 5

Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido 3 - 0 Los Atilas del Xaxo Alineación oficial del equipo 'Los Atilas del Xaxo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido 2 - 0 Los Atilas del Xaxo Alineación oficial del equipo 'Los Atilas del Xaxo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polo Aire F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Polo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 71 Denis 'Cacique' Baltar va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Polo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Manuel Navarro va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Anacondo Acea va incrementar l'avantatge de Polo amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Polo va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Anacondo Acea va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Semblava que Xacomé 'Payaso' Cuiñas s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Los Atilas del Xaxo

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 30 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Andrei Dumitru ja els havia advertit que el porter contrari, en Jorge 'Chorizo' Revilla, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Atilas va deixar en bona posició a en Alessio De Marchi per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atilas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Filip Dinga va sortir per sobre el travesser.
  • 287 Minuto 63 (Ocasión tiro lejano): Al minut 63 un refús amb el peu d'en Jorge 'Chorizo' Revilla va anar a parar als peus del Aage Vadstrup que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Werner Mathy.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sean Laughlin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.