Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Libai FC (488934) - Missdirecteam (123357) » 497104666: T44/R5

Copa 497104666 Información oficial sobre el partido 497104666 en Hattrick

03.09.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 5

BVHiv Alineación oficial del equipo 'BVHiv' en el partido 1 - 2 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BVHiv Alineación oficial del equipo 'BVHiv' en el partido 1 - 4 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BVHiv

Goles Goles

  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Giulio Palandri trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El jugador de BVHiv Michel-Pascal Buechling quasi va assolir l'empat al minut 43 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): BVHiv enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan Niko Vertainen des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al 77, Bartłomiej Szyrle hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Diego Malo Heredia. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Conny Simonsson de BVHiv es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Niko Vertainen va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Fernando Navarro.

Missdirecteam

Goles Goles

  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 41, en Luís Casimiro Garcia del Missdirecteam va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Simon Hermann que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, un xut de Ignacio Mingo García des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Simon Hermann, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 288 Minuto 52 (Ocasión evento especial): Al minut 52 un defensor va evitar que un jugador del Missdirecteam pogués marcar ja que tenia opció de xut malgrat la distància tan gran que hi havia fins a la porteria, ja que el va pressionar tant que aquest va acabar per desistir en l'intent de xutar.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ignacio Mingo García va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Ji-Dan Lee, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Luís Casimiro Garcia. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Rudolf Grundler va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Missdirecteam van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vesa Pylsy, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Sujay Jha de Missdirecteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.