Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Rana (1435969) - Bigotes C.F. (991535) » 496912310: T44/R4

Copa 496912310 Información oficial sobre el partido 496912310 en Hattrick

27.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 4

AC Ytunas Alineación oficial del equipo 'AC Ytunas' en el partido 2 - 0 A.C. Neko Solucions Gràfiques Alineación oficial del equipo 'A.C. Neko Solucions Gràfiques' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AC Ytunas Alineación oficial del equipo 'AC Ytunas' en el partido 2 - 0 A.C. Neko Solucions Gràfiques Alineación oficial del equipo 'A.C. Neko Solucions Gràfiques' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Ytunas

Goles Goles

  • 117 Minuto 87 (Gol evento especial cansancio): En 岑 (Cen) 景康 (Jingkang) semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 87 de partit. En Àngel Cambrodí del Ytunas s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 1 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ytunas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Àngel Cambrodí progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Ytunas va estar a punt de marcar quan Juan Ríos Martinez va fer una passada impressionant a Felipe Jugo, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Ytunas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però Juan Luis Vivas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Asier Cruilles.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Felipe Jugo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 69 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Ytunas puguin veure en Joaquín Gutiérrez jugant de nou; ja que al minut 69 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Xose Carrete el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

A.C. Neko Solucions Gràfiques

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): El ACNekoSG va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 27, però en Florentino Doncos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Neftalí Carles va encarar al porter al 89, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florentino Doncos de ACNekoSG la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Florentino Doncos de ACNekoSG es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 34.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 33 de partit, quan un jugador de ACNekoSG, en Ignacio Bravo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Era el minut 86 quan després d'una dura entrada, el jugador Zsigmond Bögöly de ACNekoSG s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.