Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeerStorm F.C. (1335638) - Pujo f.c. (1438119) » 496912107: T44/R4

Copa 496912107 Información oficial sobre el partido 496912107 en Hattrick

27.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 4

LUCLO Alineación oficial del equipo 'LUCLO' en el partido 1 - 5 Mataus Forever Alineación oficial del equipo 'Mataus Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LUCLO Alineación oficial del equipo 'LUCLO' en el partido 2 - 2 Mataus Forever Alineación oficial del equipo 'Mataus Forever' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 31,3 % 41,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LUCLO

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al LUCLO una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Akram Al-Anwar, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 22.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LUCLO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Giovanbattista Dentesano, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Mataus Forever

Goles Goles

  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ralph Natali va anar a parar al cap de Llibert Picó que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Forever el 0 - 1.
  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador de Forever Bernardo Covino va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 29 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ralph Natali va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Passaven 75 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Marià Obrador va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Jari Järvelä de Forever va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Forever va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Jari Järvelä va quedar-se sol davant el porter Blend Myrtaj, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Blend Myrtaj, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vasco Sousa Pacheco no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santo Insolera de Forever es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Gelsomino Fin es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Abdelbar Bouchnaq.