Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Septuno (1416296) - Missdirecteam (123357) » 496911698: T44/R4

Copa 496911698 Información oficial sobre el partido 496911698 en Hattrick

27.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 4

Septuno Alineación oficial del equipo 'Septuno' en el partido 0 - 2 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Septuno Alineación oficial del equipo 'Septuno' en el partido 3 - 4 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,0 % 39,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Septuno

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 13 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 13, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Santi Saura sempre els tira per la dreta i en Tommie Huizingh, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Septuno va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mariano Juaristi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tommie Huizingh.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): József Tarkó de Septuno es va emportar una amonestació al minut 52 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Mariano Juaristi que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Missdirecteam

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Luís Casimiro Garcia va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): Passaven 75 minuts quan en Rudolf Grundler va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 18 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Missdirecteam va ser a punt de marcar al minut 18, quan el seu jugador Teodoro Barcela va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Heiner Reister es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Simon Hermann ocupà el lloc d'en Teodoro Barcela al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de Missdirecteam quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Tommie Huizingh de Missdirecteam es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): Ji-Dan Lee semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Luís Casimiro Garcia tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.