Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Panetazos F.C (433743) - S.E. Albopas (1586392) » 496649222: T44/R3

Copa 496649222 Información oficial sobre el partido 496649222 en Hattrick

20.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 3

Surfzone F.C. Alineación oficial del equipo 'Surfzone F.C.' en el partido 1 - 2 Florecitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Florecitas Asesinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Surfzone F.C. Alineación oficial del equipo 'Surfzone F.C.' en el partido 2 - 0 Florecitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Florecitas Asesinas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Surfzone F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Surfzone una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ägidus Zell, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Surfzone per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Gerard Pauget va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Ägidus Zell arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Surfzone va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pier Giorgio Mandosio va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Amadeusz Jankowski.
  • 220 Minuto 47 (Ocasión de falta): Amb 47 minuts disputats, Duarte Jesus Silva gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Amadeusz Jankowski va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gerard Pauget va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): En Gerard Pauget del Surfzone ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Soto Aguilar de Surfzone va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vittorio Milia de Surfzone es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Vittorio Milia va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Florecitas Asesinas

Goles Goles

  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): En Timothy Lozano va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 173 Minuto 106 (Gol por la derecha): Al minut 106 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Radosław Ładniak que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Florecitas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Timothy Lozano, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Florecitas van sortir al contraatac al minut 57, però Timothy Lozano va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Carlo Ciulla va entorpir al marcador d'en George Gheorghiu per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.