Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Gimnàstic de Tarragona. (1369317) - Alicante city (1334586) » 496649135: T44/R3

Copa 496649135 Información oficial sobre el partido 496649135 en Hattrick

20.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 3

C.D.C.Torreforta Alineación oficial del equipo 'C.D.C.Torreforta' en el partido 0 - 1 Alicante city Alineación oficial del equipo 'Alicante city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.C.Torreforta Alineación oficial del equipo 'C.D.C.Torreforta' en el partido 0 - 3 Alicante city Alineación oficial del equipo 'Alicante city' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.C.Torreforta

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): torreforta van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Antonio Hera des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 58 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tariq Ramli, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): El torreforta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 61, però en Alfonso Isusi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Alicante city

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alberto Villa va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Alicante la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Carlos Alcolea es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Nelu Gustea va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alberto Villa, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Mathias René va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 49, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Alberto Villa, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 60 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Alicante va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Felicio Alberti Rovira haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Alicante al minut 78.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Carlos Alcolea de Alicante va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 80 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Malpica de Alicante va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Alcolea de Alicante es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Alberto Villa de Alicante va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felipe Donoso de Alicante la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.