Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jamaicanclub (1578465) - Los Moralitos (124304) » 496649122: T44/R3

Copa 496649122 Información oficial sobre el partido 496649122 en Hattrick

20.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 3

jamaicanclub Alineación oficial del equipo 'jamaicanclub' en el partido 5 - 4 Los Moralitos Alineación oficial del equipo 'Los Moralitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jamaicanclub Alineación oficial del equipo 'jamaicanclub' en el partido 1 - 1 Los Moralitos Alineación oficial del equipo 'Los Moralitos' en el partido
Tiene mucha potra 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jamaicanclub

Goles Goles

  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip jamaicanclub va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Kareem Crawford va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Ridley Yorke va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 22 (Ocasión de penalti): Marlon Hunte va errar un penal al minut 22 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): jamaicanclub van sortir al contraatac al minut 39, però Harry Croft va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): jamaicanclub va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Tino Lewis va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Clarke Howards de jamaicanclub va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Marlon Hunte es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ian Ledder.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Ridley Yorke va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de jamaicanclub Kyle Davidson va intentar enganyar Björn Alexandersson amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Tino Lewis de jamaicanclub anava molt fort i col·locat però Björn Alexandersson no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de jamaicanclub Harry Croft no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Björn Alexandersson es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de jamaicanclub, Kareem Crawford, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.

Los Moralitos

Goles Goles

  • 115 Minuto 7 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Clarke Howards no va poder aturar Per Ingelmo de Moralitos, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 7 el 0 - 1.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, Moralitos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Luis Fromberg.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): César Nervión va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 38, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Dimitri Guerreschi de Moralitos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 63 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37 de partit, el jugador Jorge Ozorio de Moralitos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43, César Nervión de Moralitos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Per Ingelmo no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Tristan Contreras anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Moralitos.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Luis Fromberg de Moralitos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kyle Davidson en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Peter Apelstrand, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Kyle Davidson va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Moralitos i 3 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Moralitos Ophir Liberman va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat César Nervión xutant per a Moralitos va fer anar la pilota just on la volia, però Kyle Davidson, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.