Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fernan Nuñez C.F. (778805) - Aldaju670 (492702) » 496648863: T44/R3

Copa 496648863 Información oficial sobre el partido 496648863 en Hattrick

20.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 3

Fernan Nuñez C.F. Alineación oficial del equipo 'Fernan Nuñez C.F.' en el partido 2 - 4 España F.C. Alineación oficial del equipo 'España F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fernan Nuñez C.F. Alineación oficial del equipo 'Fernan Nuñez C.F.' en el partido 0 - 3 España F.C. Alineación oficial del equipo 'España F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fernan Nuñez C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Procopio Guglielmo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Fernan es posava per davant!
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Fernan eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 41, Jens Kuderna va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 64 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Yochai Duek, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 110 (Lesión): Fernan es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jens Kuderna no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Zygmunt Burski al camp.

España F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del España van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en César Desgurb va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 84 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Mauro Borreguero marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 100 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 100, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què César Desgurb es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 183 Minuto 105 (Gol por la derecha): Al minut 105, un xut de Alfredo Cardoso des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 César Desgurb va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Rony Wassmuth va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en César Nohales va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fernan. La jugada d'estratègia del España per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alfredo Cardoso va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El España creava perill des de la dreta al minut 63, però en Rony Wassmuth, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Laureano Córdoba desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 271 Minuto 97 (Ocasión por el centro): 吴 (Wu) 彦宏 (Yanhong) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 97, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rony Wassmuth va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Armando Orive de España amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Mauro Borreguero va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.
  • 303 Minuto 65 (Evento clima: sol, OK técnico): En Alfredo Cardoso va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Benet Majó maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.