Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Laguna Negra (1590586) - Taxistass (794991) » 496648664: T44/R3

Copa 496648664 Información oficial sobre el partido 496648664 en Hattrick

20.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 3

Laguna Negra Alineación oficial del equipo 'Laguna Negra' en el partido 1 - 0 Krukius Team Alineación oficial del equipo 'Krukius Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Laguna Negra Alineación oficial del equipo 'Laguna Negra' en el partido 2 - 1 Krukius Team Alineación oficial del equipo 'Krukius Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,8 % 13,6 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laguna Negra

Goles Goles

  • 123 Minuto 111 (Gol por la derecha): El jugador Aroldo Poldelmengo de Laguna, després de 111 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Manlio Simola no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tantín Lacalle Villalón estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a Laguna per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hilario Sobral, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Khalil Fonani! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Khalil Fonani va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Laguna va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aroldo Poldelmengo en un 1 contra 1 amb el porter Giorgio Povolo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Laguna va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dani Camarelles va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Giorgio Povolo.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dani Camarelles va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Khalil Fonani de Laguna es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Aroldo Poldelmengo, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): Dani Camarelles no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 109 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Khalil Fonani va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Krukius Team

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): John Almeida de Krukius va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, John Almeida de Krukius es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.