Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valdeolleros cf (800518) - Engin FC (436119) » 496648512: T44/R3

Copa 496648512 Información oficial sobre el partido 496648512 en Hattrick

20.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 3

C.F. Bar Mi Casa Alineación oficial del equipo 'C.F. Bar Mi Casa' en el partido 4 - 2 Aspheltknights Alineación oficial del equipo 'Aspheltknights' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.F. Bar Mi Casa Alineación oficial del equipo 'C.F. Bar Mi Casa' en el partido 6 - 0 Aspheltknights Alineación oficial del equipo 'Aspheltknights' en el partido
Tiene mala suerte 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Bar Mi Casa

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del C.F. contenien la respiració mentre en José Cerdeño s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de C.F. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en David Roy progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): C.F. va augmentar la diferència quan José Cerdeño no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Agraciado Ara no va poder aturar José Ferrando de C.F., que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 63 el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Kurt-Joachim Porzig del C.F. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Igor Sevilla una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Valentin-Alexandru Năznean va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): En José Ferrando ocupà el lloc d'en José Cerdeño al 56 minuts, dos minuts després que el jugador de C.F. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Aspheltknights

Goles Goles

  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, David Baig va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Aspheltknights en aconseguir el 3 - 1.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Abel Serrano va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Aspheltknights, Honorio Aneiros, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Alberto Loza ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Percy Gilligan de Aspheltknights amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Després de 60 minuts jugats, Alberto Loza es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Diego Fernández Peñaranda.