Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Isla de León (774766) - Hospitalet Sharks (438989) » 496648462: T44/R3

Copa 496648462 Información oficial sobre el partido 496648462 en Hattrick

20.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 3

Isla de León Alineación oficial del equipo 'Isla de León' en el partido 1 - 3 Hospitalet Sharks Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Sharks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Isla de León Alineación oficial del equipo 'Isla de León' en el partido 0 - 2 Hospitalet Sharks Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Sharks' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isla de León

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Pablo Sánchez era molt més ràpid que el defensa Óscar De Rala. Al minut 19, el jugador de Isla va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Isla va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pablo Sánchez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Josep Papiol va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Isla van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pablo Sánchez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Jan Traver de Isla va intentar batre la porteria rival al minut 85 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Josep Papiol de Isla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Juan Calán va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Hospitalet Sharks

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 30, quan Axel Buschke va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Abel Pizzarro es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Martin Mathiasson va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 1 - 3 per a Hospitalet.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Hospitalet creava perill des de la dreta al minut 22, però en Carlos Martínez Gil, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Axel Buschke desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, el Hospitalet va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Axel Buschke s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mario Kralj de Hospitalet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Enrique Fuentes Campos, jugador de Hospitalet, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 29. Martin Mathiasson, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 50 (Evento clima: sol, OK técnico): En Rafel Calvino va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.