Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masillas FC (1433741) - Los Lecheross (992323) » 496648445: T44/R3

Copa 496648445 Información oficial sobre el partido 496648445 en Hattrick

20.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 3

Sense Limit F.C Alineación oficial del equipo 'Sense Limit F.C' en el partido 2 - 3 rabaza athletic Alineación oficial del equipo 'rabaza athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sense Limit F.C Alineación oficial del equipo 'Sense Limit F.C' en el partido 0 - 1 rabaza athletic Alineación oficial del equipo 'rabaza athletic' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sense Limit F.C

Goles Goles

  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Fabian Schär sempre és una garantia. Al minut 40, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Iriome Parada marcar el 1 - 1 per al Sense.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Fernando Gelimer de Sense va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 36, però no va estar gaire encertat.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sense va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Joaquín Taravillo va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sense va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hugo Calvillo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 87, un contraatac del Sense no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Iriome Parada perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 223 Minuto 113 (Ocasión por la derecha): Sense va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sebastian Słoniewski en un 1 contra 1 amb el porter Koldo Lartuondo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 115 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sense, l'equip va recuperar la pilota al minut 115 i va contraatacar. En Fernando Gelimer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Sense, Zsigmond Sályi, col·locà la pilota just a les mans d'en Koldo Lartuondo. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fabian Schär va xutar fora per a Sense, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Hugo Calvillo de Sense, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Koldo Lartuondo en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Mariano Castillo de Araujo de Sense va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sense Joaquín Taravillo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Koldo Lartuondo. El marcador continuava 2 - 2.

rabaza athletic

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): athletic va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 33. Javier Recio Sotolongo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 44 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Guillem Sala al minut 44 semblava entrar, però Zsigmond Sályi va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del athletic que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Edmundas Karenauskas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): Zakarias Edholt va marcar al minut 114 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guillem Sala de athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdelqadir Latifi de athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Zakarias Edholt, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Zsigmond Sályi va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de athletic i 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Saffet Durusu xutant per a athletic va fer anar la pilota just on la volia, però Zsigmond Sályi, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Leo Demoro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de athletic Sipko van Kemenade va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de athletic, Koldo Lartuondo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.