Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Carambolo (122885) - Galser FC (487089) » 496648171: T44/R3

Copa 496648171 Información oficial sobre el partido 496648171 en Hattrick

20.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 3

Unión Miravete Alineación oficial del equipo 'Unión Miravete' en el partido 2 - 4 Campione Team Alineación oficial del equipo 'Campione Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Unión Miravete Alineación oficial del equipo 'Unión Miravete' en el partido 0 - 4 Campione Team Alineación oficial del equipo 'Campione Team' en el partido
Tiene suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Miravete

Goles Goles

  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Miravete va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Bonifaciu Tcacenco, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Miravete eren letals, i Diego Vélez va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Sergio Manuel Marañon quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Vélez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Gregor Felzmann ocupà el lloc d'en Antonio Luppino al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de Miravete quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Bonifaciu Tcacenco no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Campione Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gerardo Mingo Muñoz que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador de Campione Jonathan Stone va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 43 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): En Adiran Etxebeltz donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 84 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 85, Campione va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alexandru-Ştefan Buzatu.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Jonathan Stone va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Arturo Serrano, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Oriol Monge quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Arturo Serrano, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Cancio Comyn ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Enrique Jiménez de Asín de Campione va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Campione va fer una substitució al minut 32. Alejandro Igala va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gerardo Mingo Muñoz.