Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

florentinos team (311309) - La Tribu del Chihuahua (1419694) » 496648083: T44/R3

Copa 496648083 Información oficial sobre el partido 496648083 en Hattrick

20.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 3

Seroiro C.F. Alineación oficial del equipo 'Seroiro C.F.' en el partido 1 - 4 McMichaelson C.F. Alineación oficial del equipo 'McMichaelson C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Seroiro C.F. Alineación oficial del equipo 'Seroiro C.F.' en el partido 1 - 2 McMichaelson C.F. Alineación oficial del equipo 'McMichaelson C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seroiro C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Seroiro equilibrava la balança al minut 36. En Víctor Prat, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alessandro Monteverdi va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant 優次 (Yuji) Davis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Luis Topete va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Víctor Prat no oblidarà el que li va passar durant el minut 88. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Daniel Pardo de Seroiro va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Nicola Rossetto va prendre el seu rol al minut 87.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Gerdt Gößweiner no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

McMichaelson C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del McMichaelson va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ciro Pisauri, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a McMichaelson prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Rafael Manzano.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 81 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de McMichaelson. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Milán Kasznár xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Milán Kasznár va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Alexander Angelini va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.