Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Can Canyamars F.C. (1372577) - Desnombrados (1585054) » 496647816: T44/R3

Copa 496647816 Información oficial sobre el partido 496647816 en Hattrick

20.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 3

Can Canyamars F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Canyamars F.C.' en el partido 1 - 3 Xavito Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Xavito Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Can Canyamars F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Canyamars F.C.' en el partido 0 - 5 Xavito Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Xavito Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Canyamars F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 33, Sigmund Mittendrein de Canyamars empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Henriksen va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant Baptiste Rouaud va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Xavito Futbol Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Xavito va ser finalitzada des de l'esquerra per Stavri Markov al minut 4. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 85, quan Stavri Markov va posar els visitants Xavito per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Kullervo Matteinen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Valerià Valor, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Xavito va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Carlo Vesnaver va estar a punt de posar per davant a Xavito amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Grigore Diaconescu va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Carlo Vesnaver ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Christophe Ortiz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Adolfo Rubio Pérez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, Sergio Ambruschi es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Adolfo Rubio Pérez.