Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cat_1714 (794630) - GonnaBeAGas (995859) » 496647690: T44/R3

Copa 496647690 Información oficial sobre el partido 496647690 en Hattrick

20.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 3

senglarganxó Alineación oficial del equipo 'senglarganxó' en el partido 0 - 5 Wallaroo F.C. Come back!! Alineación oficial del equipo 'Wallaroo F.C. Come back!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
senglarganxó Alineación oficial del equipo 'senglarganxó' en el partido 1 - 3 Wallaroo F.C. Come back!! Alineación oficial del equipo 'Wallaroo F.C. Come back!!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,4 % 4,5 % 76,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

senglarganxó

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Pirmin Rihs, el jugador de senglarganxó va ser expulsat al minut 39.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tacettin Tümer de senglarganxó es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Adrien Aupetit, de senglarganxó, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Gerardo Ustariz el va substituir.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Després de 89 minuts jugats, Daniel Ganeroso es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Waldemar Wojenka.

Wallaroo F.C. Come back!!

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Wallaroo va ser finalitzada des de l'esquerra per Juan Luis Huerdo al minut 8. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): El jugador Rubén Reguero Manjón de Wallaroo es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Wallaroo va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Juan Luis Huerdo va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Santiago Vilallonga era molt més ràpid que el defensa Christophe Quinet. Al minut 83, el jugador de Wallaroo va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 4.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, Wallaroo va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Santiago Vilallonga, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Adrao Sáez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Geppino Albanese, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Wallaroo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Israel Ablanedo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agustín Viñuela de Wallaroo es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 16 de partit, quan un jugador de Wallaroo, en Santiago Vilallonga, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Agustín Viñuela de Wallaroo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.