Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

E.D.Dr.Fleming (774449) - Guayedra Guayosos (1372839) » 496352953: T44/R2

Copa 496352953 Información oficial sobre el partido 496352953 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

E.D.Dr.Fleming Alineación oficial del equipo 'E.D.Dr.Fleming' en el partido 4 - 1 fruites senar Alineación oficial del equipo 'fruites senar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
E.D.Dr.Fleming Alineación oficial del equipo 'E.D.Dr.Fleming' en el partido 2 - 0 fruites senar Alineación oficial del equipo 'fruites senar' en el partido
Tiene suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E.D.Dr.Fleming

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del fruites. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Vitoriano Barreira la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del E.D.Dr.Fleming es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): E.D.Dr.Fleming va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stefan Ziegenpeter va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Inocencio Alsina.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Vitoriano Barreira va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): En Vitoriano Barreira va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de E.D.Dr.Fleming se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): En Donat Morawski de E.D.Dr.Fleming va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gian Carlo Remelli va prendre el seu rol al minut 67.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Uriele Pirini ocupà el lloc d'en Mathias Spanfellner al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de E.D.Dr.Fleming quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Stefan Ziegenpeter anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a E.D.Dr.Fleming.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de E.D.Dr.Fleming Wieger van Zuilen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Inocencio Alsina es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Jacques Steinebrunner de E.D.Dr.Fleming, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Inocencio Alsina en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

fruites senar

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Valluerca Vallujera va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Alejandro Luis de la Cerda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Donat Morawski, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Alejandro Luis de la Cerda va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de fruites va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raúl Monterde, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 270 Minuto 83 (Ocasión de falta): El fruites va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 83 amb un llançament de falta perillós. En Óscar Sáenz Baroja però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Es duien 85 minuts de partit jugats quan Juan Valluerca Vallujera va estar a punt de posar per davant a fruites amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gian Carlo Remelli va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Luis de la Cerda de fruites va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de fruites Alejandro Luis de la Cerda, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gian Carlo Remelli. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de fruites, Carlos Plaza, col·locà la pilota just a les mans d'en Gian Carlo Remelli. El marcador: 3 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Beneharo Echebarri va xutar fora per a fruites, el marcador es va quedar igual: 4 - 1, ja es veia a venir!