Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Towers F.C. (118443) - stormbringers (438997) » 496351828: T44/R2

Copa 496351828 Información oficial sobre el partido 496351828 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

Real Celas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Celas C.F.' en el partido 8 - 6 stormbringers Alineación oficial del equipo 'stormbringers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Real Celas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Celas C.F.' en el partido 5 - 3 stormbringers Alineación oficial del equipo 'stormbringers' en el partido
Tiene bastante suerte 5.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,7 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Celas C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Menelao Chiusso va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 42.
  • 108 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 58, en Laurent Percevault la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Svenne Theisen que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Celas va augmentar la diferència quan Cansoy Eğim no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 111 Minuto 109 (Gol por el centro): Victorino Compta s'emportà una gran ovació del públic local al minut 109, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Al minut 19, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 210 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Svenne Theisen tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Celas, Victorino Compta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Kevin Gehrig va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Celas Alejandro Rueda Pérez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Michael Skov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 5.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Paweł Augustyniak va xutar fora per a Celas, el marcador es va quedar igual: 7 - 6, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Tommy Breen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 6.

stormbringers

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Filippo Mordegan que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a stormbringers.
  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 78, el jugador visitant Alberto López de Castro va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 85 minuts Florian Poelzl va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 173 Minuto 101 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Florian Poelzl va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 99 (Ocasión por el centro): Al minut 99 de partit, Francisco Balbás quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Florian Poelzl de stormbringers, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Paweł Augustyniak en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Adrián Serrano de stormbringers va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Francisco Balbás anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a stormbringers.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Felipe Cereto, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Paweł Augustyniak va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de stormbringers i 7 - 6 al marcador.