Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los mininos de Pitufilla (1432675) - Estoy to ciego F.C. (121638) » 496351565: T44/R2

Copa 496351565 Información oficial sobre el partido 496351565 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

Los mininos de Pitufilla Alineación oficial del equipo 'Los mininos de Pitufilla' en el partido 2 - 3 Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los mininos de Pitufilla Alineación oficial del equipo 'Los mininos de Pitufilla' en el partido 3 - 1 Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,1 % 4,1 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los mininos de Pitufilla

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Marco Ghislandi va donar a Pitufilla un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Pitufilla va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Barnabás Jánvári des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergio Villafruela va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Pitufilla per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Elmar Schlotzhauser, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59, Pablo Terroba arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Barnabás Jánvári de Pitufilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Kim Triani de Pitufilla va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gonzalo Calzador va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Marco Ghislandi de Pitufilla va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Carlos Eduardo Bernate va prendre el seu rol al minut 85.

Estoy to ciego F.C.

Goles Goles

  • 154 Minuto 31 (Gol de penalti): Al minut 31 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan Olivier Poissonnet va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Donato Vela va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 37 de joc. Emmanuel Vaille es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 172 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Passats 98 minuts de partit, Estoy es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Guerau Salelles es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Beneharo Castejón es va comportar com un juvenil al minut 3 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 273 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Erik Kinček de Estoy, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 94, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): Estoy es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marcelijus Štalis no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Epifanio Machado al camp.